HoofdsponsorTrip logo

Advocaat-stagiair Commercial/IT

Bird & Bird

Sector
Advocatuur
Locaties Nederland
Den Haag, Utrecht

Bird & Bird is een internationaal kantoor waar advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten juridische dienstverlening op topniveau combineren met diepgaande kennis van de sectoren zoals: Technology & Communications, Life Sciences & Healthcare, Media, Entertainment & Sports en Energy & Utilities. Wij hebben meer dan 1350 juristen in 29 kantoren in onder meer Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië en hechte relaties met kantoren in andere delen van de wereld. Het team van Bird & Bird NL bestaat uit circa 80 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen.

Voor ons Commercial/IT Team zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de functie van:
Advocaat-stagiair Commercial/IT

Over ons
De Nederlandse Commercial/IT praktijk van Bird & Bird heeft een uitstekende reputatie en is zeer actief binnen verschillende High Tech sectoren. In veel gevallen worden onze mensen al in een vroeg stadium bij de ontwikkeling van nieuwe technologie betrokken.

Onze groep beschikt niet alleen over veel kennis op het vak van het IT-recht en het contractenrecht. Ze hebben daarnaast veel inzicht in de sectoren waarin ze opereren. Verder werkt het team nauw samen met onze experts van andere secties. Het team onderscheidt zich van vele anderen in de markt door deze multidisciplinaire aanpak. We werken onder andere aan complexe outsourcing projecten maar ook aan zaken op het gebied van de laatste technologische ontwikkelingen zoals Blockchain, Artificial Intelligence en Robotics.

Voor onze groeiende praktijk zijn we op zoek naar een advocaat-stagiair met voorliefde voor technologische ontwikkelingen. Als stagiair binnen het team geef je, zowel nationaal als internationaal, mede gezicht aan de Commercial/IT en word je betrokken bij de uitbouw van de structureel groeiende praktijk. Die praktijk bestaat uit een breed scala aan cliënten, van start-ups en scale-ups tot internationale beursgenoteerde bedrijven in verschillende sectoren.

Onze cliënten zijn veelal internationaal actief waardoor je in veel gevallen samenwerkt met collega's van buitenlandse Bird & Bird-kantoren. Om die samenwerking goed te bevorderen organiseert Bird & Bird internationale sector retreats. Zo leer je je buitenlandse collega’s persoonlijk kennen, deel je kennis en ervaringen en krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt je studie Rechten (bijna) afgerond met bovengemiddelde studieresultaten;
 • naast je studie heb je tijd besteed aan nevenactiviteiten of (relevante) bijbanen;
 • je bent enthousiast, gedreven en ondernemend;
 • en daarnaast een teamplayer.
 • Je begeeft je graag op het snijvlak van technologie en het recht en
 • beschikt over uitstekende sociale en com­mu­nicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift, ook in de Engelse taal.

Je kunt rekenen op

 • een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket;
 • een plezierige en informele werksfeer op onze kantoren in Den Haag en/of Amsterdam;
 • een gevestigd maar ook ambitieus team;
 • goede begeleiding en volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling bij een koploper en
 • een werkomgeving waar kwaliteit en innovatie voorop staan.

Voor meer informatie over de functie en/of de werkzaamheden nodigen wij je uit contact op te nemen met Roelien van Neck (Partner). Zij is te bereiken via telefoonnummer 070 353 8950.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het profiel, stuur dan je sollicitatie naar recruitment@twobirds.com. Op onze websites www.twobirds.com en kennisportal  www.birdbuzz.nl vind je nog meer informatie over Bird & Bird

Verenigingenweb
Cancel