HoofdsponsorTrip logo

PwC

Website
https://www.pwc.nl/nl/carriere.html
Focus
Arbeidsrecht, M&A, Contractenrecht
Sector
Advocatuur, Bedrijfsleven, Fiscaal
Locaties Nederland
Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Regio Noord-Nederland, Regio Oost-Nederland, Regio Zuid-Nederland
Bedrijfsomvang
300 +

Over PwC

PwC is een netwerk van firma’s in 155 landen met meer dan 284.000 mensen, waarvan ruim 5.500 in Nederland. Wij zien
het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Ben je bijna klaar met je studie, maar nog lang niet uitgeleerd? Dat komt goed uit. PwC heeft volop dynamische startersfuncties in jouw vakgebied. Binnen PwC Legal heb je toegang tot een wereldwijd netwerk en deel je je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren.

Een wereld vol kansen
Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bij drage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je komt te werken in een menselijke omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden (flexibiliteit) en een informele sfeer. Iedereen is welkom en kan zichzelf zijn.

Verras jezelf en je klanten
Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Want alleen door onszelf uit te dagen, komen we tot de beste oplossingen op het gebied van belasting- en pensioenadvisering, actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen. 

Kijk voor evenementen, stages, werkstudentschappen en vacaturesm op pwc.nl/carriere.

Verenigingenweb
Cancel