Hoofdsponsor

PwC

Website
https://www.pwc.nl/nl/carriere.html
Focus
Arbeidsrecht, M&A, Contractenrecht
Sector
Advocatuur, Bedrijfsleven, Fiscaal
Locaties Nederland
Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Regio Noord-Nederland, Regio Oost-Nederland, Regio Zuid-Nederland
Bedrijfsomvang
300 +

Over PwC

Maak samen met ons het verschil

Jouw toekomst in Legal

Geef jouw carrière een boost en kies voor één van de dynamische startersfuncties bij PwC! Binnen ons werkveld Legal houd jij je bezig met het geven van kwalitatieve juridische adviezen en het bieden van innovatieve maatwerkoplossingen voor complexe juridische vraagstukken. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Een mooi begin van jouw carrière!

Uitdagend werk dat ertoe doet

In diverse, ambitieuze teams wordt je bij PwC uitgedaagd je hart en waarden te volgen. Daarbij is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en doet ruime ervaring op binnen verschillende sectoren met verschillende werkzaamheden. Bij diverse klanten die daadwerkelijk een verschil maken in de maatschappij, van grote nationale en multinationale ondernemingen tot overheden.

Het beste uit jezelf en je leven halen

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en het gevoel hebt dat je erbij hoort. En jij jouw unieke vaardigheden verder kan ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologie. Om het beste uit jezelf te kunnen halen, is een goede balans belangrijk. Bij ons heerst er geen 9-tot-5-mentaliteit. Je hebt de flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. En tegelijkertijd succesvol te zijn.

Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere.

Annemijn van ’t Wout
Talent Acquisition Specialist Tax & Legal
Mobile: +31 6 81364875
Email: annemijn.van.t.wout@pwc.com

Verenigingenweb
Cancel