Hoofdsponsor

Skills Week

Van maandag 12 december tot en met vrijdag 16 december vindt de Skills Week plaats. Tijdens deze week krijg jij de kans om al je praktische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Het ontwikkelen van soft skills staat centraal tijdens deze week. Wil jij jezelf klaar stomen voor je toekomst? Doe dan mee en Professionaliseer, Leer en Presteer!

Tijdens de Skills Week worden verschillende trainingen workshops georganiseerd. Elke dag kun jij weer een nieuwe vaardigheid trainen. Verder krijg je de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende kantoren! Het programma van week vind je hieronder:

Datum  Locatie   Activiteit en tijdstip 
Maandag 12 december

Café de Keyzer

Openingsborrel - 17:00 tot 19:00 uur: tijdens de Openingsborrel trappen we de week af onder het genot van een (gratis) borrel! Een interessante spreker zal komen vertellen over het belang van soft skills, waarbij de prijs van de Skills Week bekend wordt gemaakt!
Dinsdag 13 december Harmoniegebouw Assessment training - 13:30 tot 15:30 uur: bij veel advocatenkantoren is een assessment onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tijdens deze training krijg jij tips en tricks om een assessment tot een succes te brengen. Bekijk hier wat een assessment precies inhoudt!  
Woensdag 14 december  De Euroborg

Workshops en individuele gesprekken - 13:00 tot 18:00 uur: de middag vangt aan met een plenair gedeelte, gevolgd door een panel van recruiters en andere afgevaardigden van de kantoren. Vervolgens worden door de kantoren Kennedy van der Laan, Damsté, AKD en Bird & Bird verschilende workshops verzorgd op het gebied van sollicitatieskills. Daarnaast is er de mogelijkheid om met een van de kantoren een individueel gesprek te voeren. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Donderdag 15 december Dorhout Advocaten & de Oude Rechtbank Running Case - kantoorbezoek en pleittraining - 13:00 tot 18:00 uur: tijdens de Running Case breng je een bezoek aan Dorhout Advocaten in Groningen waarbij een casus gepresenteerd wordt. Vervolgens worden in de Oude Rechtbank je pleitskills beoordeeld door een vakbekwame jury. 
Vrijdag 26 november   Café de Kater Etiquettediner - 18:00 tot 22:00 uur: tijdens het Etiquettediner leert Damsté jou over verschillende tafelmanieren. Deze tafelskills zullen later van pas komen tijdens een diner met een (potentiële) werkgever. Je zult op informele wijze met je medestudenten genieten van een heerlijk driegangendiner.  

Wil jij meer weten over de deelnemende kantoren? Bekijk de kantoorprofielen hier

Deelname aan de Skills Week is gratis! 

Heb je al een ticket gereserveerd voor de Skills Week, maar ben je verhinderd? Laat het ons dan op tijd weten door te mailen naar carrierecommissie@jfvgroningen.nl.

Wanneer je je na vrijdag 9 december afmeldt voor een onderdeel van de Skills Week, zal een boete van €15 in rekening worden gebracht. 

Schrijf je hier in!

Verenigingenweb
Cancel